skip to Main Content
info@party-farm.nl

Festival organiseren

Party Farm biedt veel diversiteit aan bij het organiseren van een evenement of feesten. Je kunt namelijk kiezen in wat voor thema jouw evenement of feest gevierd moet worden. Wil je een surprise party organiseren dan kan dat ook bij ons. Je kunt alles met ons bespreken over de telefoon of je kan het formulier invullen. Als je verder nog vragen hebt staan wij altijd voor je klaar met onze live chat.

Let op: Sommige activiteiten zijn tijdelijk niet beschikbaar vanwege de Covid-19 maatregelen, als je vragen hebt neem dan contact op met info@party-farm.nl

Lees hieronder meer over onze thema’s

Halloween

Als je voor het Halloween thema kiest regelen wij een zaal die gedecoreerd is in een halloween thema en toveren wij de zaal in een spookhuis voor je. Bij het halloween thema zijn er allerlei attributen beschikbaar zoals rookmachines, spinnenweb, nepbloed, pompoenen en meer. Ook regelen wij hier een DJ en allerlei halloween hapjes.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Kerstmis(Nu met extra korting)

Het is al bijna december en je weet wat dat betekent, kerstmis. Als je voor het      

kerstmis thema hebt gekozen ontvang je een speciale offerte tot en met 31 december 2021. Wat je kan verwachten bij het kerst thema is een zaal vol met kerstversiering, denk aan kerstbomen, kerstkransen, zuurstokken, en meer. Geniet de hele avond van je favoriete kerst tunes die wordt gespeeld door onze DJ en natuurlijk alle lekkere hapjes. 

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Black and White

Bij het black and white theme kleedt iedereen zich natuurlijk in black and white. Verwacht een mooie balzaal waarin de gasten zich kunnen vermaken, een DJ die de hele nacht muziek platen draait en lekker eten.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Pool party

Het is zomer en je hebt zin om een feest te organiseren. Dit is mogelijk met het Pool Party thema. Wat je allemaal kan verwachten is een feest in de buitenlucht, een gigantische zwembaden, een schuimmachine en nog veel meer. Bij het Pool Party thema heb je de mogelijkheid om een DJ of artiest naar keuze te laten optreden.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Space out

Als je voor het Space Out thema kiest kan je een zaal verwachten vol met led verlichting, rookmachines, glow in the dark attributen, een DJ die techno en EDM draait en nog veel meer. Ook zullen er ruimte hapjes zijn, denk aan eten wat astronauten eten. 

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Back To Top