skip to Main Content
pexels-emily-hopper-1084406 (1)

Zin in middagje paintballen samen met je vrienden? Of hou je toch meer van een gezellige workshop? Hierbij Party Farm organiseren wij ook allerlei activiteiten die je samen met je vrienden kan doen. Je kunt kiezen uit de activiteiten hieronder of als je toch liever wat anders wil doen, dan kun je dat telefonisch met ons bespreken. Deze activiteiten zijn ook geschikt als een teamuitje.

Kinderfeestjes maken een offerte kans door je aan te melden bij onze nieuwsbrief en wie weet ontvang jij wel een mooie offerte.

Paintballen

Lekker in de frisse buitenlucht outdoor paintballen? Party Farm organiseert outdoor paintballen in de buurt van jou. Je kan dit doen met acht vrienden totaal, dit kan je tegen elkaar doen of met elkaar tegen andere teams. Deze activiteit duurt anderhalf uur. Na het outdoor paintballen kun je ervoor kiezen om gezellig met je vrienden een hapje te eten en drinken.

Workshop 

Hierbij Party Farm organiseren wij allerlei soorten workshops waaruit jij kan kiezen. Je kan dit samen doen met je vrienden of je team en het is ook mogelijk om sommige workshops te combineren met elkaar. 

De workshops die wij aanbieden zijn:

 

Vliegers bouwen

Zin om samen vliegers te bouwen met je vrienden? Party Farm organiseert deze activiteit aan het strand of op open velden.

 

Puzzel Schilderij

Samen met je vrienden één groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten hierbij Party Farm.

 

Workshop Schilderen

Heb jij zin om de Mona Lisa te schilderen? Party Farm organiseert ook schilder workshops.

 

Workshop Salsa dansen

Ben jij iemand die veel van dansen houdt? Dan is Salsa dansen misschien wel iets voor jou. Party Farm organiseert ook workshops van Salsa dansen.

 

Bamboe toren bouwen.

Gezellig samen met of tegen je vrienden een hoge bamboe toren bouwen. Dit is ook 

één van de activiteiten die wij hier organiseren bij Party Farm.

 

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Back To Top