skip to Main Content
pexels-fauxels-3182804 (1)

Bedrijfsuitjes

Natuurlijk kun je voor bedrijfsuitjes bij Party Farm terecht. Je kunt kiezen uit een van onze pakketten hieronder of telefonisch met ons overleggen wat je precies wilt doen in je bedrijfsuitje. 

Let op: Sommige activiteiten zijn tijdelijk niet beschikbaar vanwege de Covid-19 maatregelen, als je vragen hebt neem dan contact op met info@party-farm.nl 

Karten

Bij Party Farm organiseren wij een bedrijfsuitjes waaronder karten. Bij het invullen van het formulier zullen wij op zoek gaan naar een kartbaan dichtbij jou in de buurt. Je kunt met je collega’s lekker genieten van het weer en twee uurtjes karten met elkaar. Wij regelen ook alle hapjes drankjes als jullie klaar zijn met het karten.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Lasergamen

Gezellig een middagje lasergamen met je collega’s? Dat kan bij Party Farm, wij organiseren lasergame events. Je kan ervoor kiezen om met je collega’s gezellig tegen elkaar te spelen of je kan ervoor kiezen om met je collegas tegen andere teams te spelen in een competitie.

Mocht jouw team winnen dan winnen jullie een gratis avondje bowlen met hetzelfde team.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Bowlen

Heb je zin om gezellig een potje te bowlen tegen je collega’s? Dan kan bij Party Farm, wij organiseren bowling avonden voor zestien man. Drinken is bij dit pakket inbegrepen en na het bowlen kun je lekker eten bij een pannenkoekenrestaurant.

Mocht je team gewonnen hebben met lasergamen is het avondje bowlen gratis, echter is het eten in een pannenkoekenrestaurant hierbij niet inbegrepen.

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Golfen

Is het mooi weer? Dan kun je bij Party Farm gezellig een middagje golfen met je collega’s.

Bij het invullen van het formulier zullen wij op zoek gaan naar een golfbaan dichtbij jou in de buurt. Jij en je collega’s spelen in totaal van zestien holes en de winnaar maakt kans op een gratis bioscoop ticket van Pathé

Voor meer informatie email: info@party-farm.nl

Back To Top